Nikola Tesla - Tajnoviti intervju

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Subota, 17 Srpanj 2021
Napisao/la Administrator

Tesla

...Htio sam osvijetliti čitavu Zemlju. U njoj je dovoljno elektriciteta da postane drugo Sunce. Svjetlost bi sijala oko ekvatora, kao prsten oko Saturna. Ljudski rod nije sazreo za veliko i dobro. U Colorado Springsu napojio sam Zemlju elektricitetom. Isto tako je možemo napojiti i drugim energijama, kao što su pozitivne psihičke energije. One su u glazbi Bacha ili Mozarta, ili u stihovima kod velikog pjesnika. U Zemljinoj unutrašnjosti postoje energije vedrine, mira i ljubavi; njihovi izrazi su cvijet koji raste iz zemlje, hrana koju dobivamo iz nje i sve ono što je čini čovjekovim zavičajem.... Uz intervjua  koji je navodno bio skrivan punih 116 godina, koji je Tesla 1899. dao časopisu Besmrtnost, prenio je Ancient Code.

Opširnije:Nikola Tesla - Tajnoviti intervju

Na tragovima Sodome i Gomore

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Četvrtak, 15 Srpanj 2021
Napisao/la Administrator
 Sodoma
                          Foto:http://www.travelingintuscany.com/art/ilsodoma.htm

"...Ako dobro gledamo našu povijest sjetimo se: Hitler je bio prva zvijer prošlog stoljeća o kojoj govori Apokalipsa. Ta je zvijer ubila stotine milijuna ljudi. Druga je zvijer bila komunizam. Ona je također milijune ljudi poubijala. Te su zvijeri bile ranjene, pa smo mislili da su pobijeđene. Međutim, događa se to što kaže Apokalipsa: zarasla je rana toj zvijeri i sad je ponovno počela napadati, ali daleko gore. To je neoliberalizam, neokomunizam i neonacizam, najgora zvijer koja se mogla dogoditi jer ona neće izravno oružjem ubijati (iako ni to nije isključeno)...T. Ivančić

Opširnije:Na tragovima Sodome i Gomore

Korona...Covid -19...cijepljenje...dileme...

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Nedjelja, 27 Lipanj 2021
Napisao/la Administrator
 kresimir pavelic 768x507
                       Akademik Krešimir Pavelić

Akademik Krešimir Pavelić dekan je Medicinskog fakulteta Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, autor više od 300 znanstvenih radova u prestižnim svjetskim časopisima, član dvije prestižne svjetske akademije znanosti i dvije domaće akademije. Odnedavno i redovni član Internacionalne akademije znanosti i umjetnosti BiH. Stalno angažiran u European Science Foundation, Strasbourg, EMBO i EMBL u Heidelbergu te član panela nekoliko nacionalnih znanstvenih zaklada. "...U članku se problematizira više  stvari vezanih uz bolest COVID-19...Spominju se novi lijekovi i postojeći lijekovi, tretman antitijelima i pitanje cijepljenja. Na kraju smo spomenuli kako se promjene paradigmi ili teorija pojavljuju samo unutar otvorene atmosfere znanstvenih debata. Ovaj je rad želio prije svega biti doprinos otvorenoj znanstvenoj debati naspram jednoumlju..."

Opširnije:Korona...Covid -19...cijepljenje...dileme...

Majka Božja od Kamenitih vrata

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Ponedjeljak, 31 Svibanj 2021
Napisao/la Administrator
Majka Bozja od Kamenitih vrata 1280x0 c default
                        Majka Božja od Kamenitih vrata

Majka Božja od Kamenitih vrata postala je 31. svibnja 1991. zaštitnicom grada Zagreba. Tadašnji zagrebački nadbiskup, kardinal Franjo Kuharić, u povodu 260. obljetnice štovanja Gospe zagrebačke dao joj je naslov “zaštitnice, čuvarice i vratarice hrvatske metropole”.

Opširnije:Majka Božja od Kamenitih vrata

D. Dijanović: Kulturmarksizam - nasilnička ideologija

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Srijeda, 05 Svibanj 2021
Napisao/la Administrator
 Armagedon Prpa
                                             Mile Prpa: Armagedon

(...) Kulturmarksizam je danas nasilnička i dominantna ideologija u zapadnim intelektualnim i akademskim krugovima Karl Marx, Fridrich Engels, zatim neomarksisti iz Frankfurtske škole Erich From, Herbr Marcuse, Wilhelm Reich, Theodor Adorno i drugi sa svojim učenjima stoje u osnovi današnje diktature kulturmarksizma u Europi. (...) Vrijednosni sustav današnjega Zapada postao je duboko poremećen. Egzistencijalni umor, nastao kao posljedica kulturne subverzije, prijeti potpunim demografskim i identitetskim uništenjem zapadne civilizacije u desetljećima koja dolaze. S druge strane, nove ideje jahača kulture smrti postaju sve umobolnije. Udar na zdrav razum predstavlja temeljnu odrednicu kulturne revolucije koja danas traje...(Sjajan tekst, vrlo aktualan, odnosi se i na našu stvarnost! Ne propustite pročitati.

Opširnije:D. Dijanović: Kulturmarksizam - nasilnička ideologija