D. Dijanović: Kulturmarksizam - nasilnička ideologija

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Srijeda, 05 Svibanj 2021
Napisao/la Administrator
 Armagedon Prpa
                                             Mile Prpa: Armagedon

(...) Kulturmarksizam je danas nasilnička i dominantna ideologija u zapadnim intelektualnim i akademskim krugovima Karl Marx, Fridrich Engels, zatim neomarksisti iz Frankfurtske škole Erich From, Herbr Marcuse, Wilhelm Reich, Theodor Adorno i drugi sa svojim učenjima stoje u osnovi današnje diktature kulturmarksizma u Europi. (...) Vrijednosni sustav današnjega Zapada postao je duboko poremećen. Egzistencijalni umor, nastao kao posljedica kulturne subverzije, prijeti potpunim demografskim i identitetskim uništenjem zapadne civilizacije u desetljećima koja dolaze. S druge strane, nove ideje jahača kulture smrti postaju sve umobolnije. Udar na zdrav razum predstavlja temeljnu odrednicu kulturne revolucije koja danas traje...(Sjajan tekst, vrlo aktualan, odnosi se i na našu stvarnost! Ne propustite pročitati.

Opširnije:D. Dijanović: Kulturmarksizam - nasilnička ideologija

Pandemija, cjepiva, lijekovi

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Srijeda, 17 Ožujak 2021
Napisao/la Administrator

Cjepivo

 ...u uvjetima velikog straha i neizvjesnosti zbog kraja pandemije COVID-19, cjepiva trebaju biti osigurana za one koji to žele. Cijepljenje mora biti dobrovoljno i moraju se objasniti moguće posljedice. Cijepljenje se, naravno, mora provesti uz prethodnu provjeru razine zaštitnih antitijela. Ne zaboravimo da je prirodna imunizacija (preživljavanje bolesti) najbolja imunizacija. Također je više nego jasno da cijepljenjem neće prestati pandemija COVID-19. (Prof. dr. sc. Velo Markovski)

Opširnije:Pandemija, cjepiva, lijekovi

Argumentima protiv laži i kleveta

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Utorak, 23 Ožujak 2021
Napisao/la Administrator
 Stepinac na sudu

"Hrvatski je narod već više od 70 godina izložen kolektivnim klevetama, lažima i optužbama kao nijedan drugi europski narod. Kad se prate izjave pojedinih javnih ličnosti u Hrvatskoj i main-stream-medija stječe se dojam da Adolf Hitler nije bio Austrijanac, već Hrvat" (M.V.) U tekstovima koji se ovdje nude mogu se naći cjeloviti argumentirani odgovori na sve kontinuirane objede, laži i optužbe na račun hrvatskog naroda i katoličke crkve u Hrvata. Nama Hrvatima sklonima lakom zaboravu i podložnima svakovrsnim manipulacijama, kao i našoj političkoj eliti koja upravlja zemljom, moglo bi dobro doći kao podsjetnik na barem najvažnije povjesne činjenice u vezi sa spornim pitanjima koja opterećuju naše odnose sa susjedima. 

Opširnije:Argumentima protiv laži i kleveta

Dr. sc.T. Jurić: Psihopati u hrvatskoj politici

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Nedjelja, 13 Prosinac 2020
Napisao/la Administrator
 Tado Jurić HKS
                               Doc. dr. sc. Tado Jurić

...Svi znamo da je politika „prljav“ i nemilosrdan svijet. Ne samo da političari moraju biti „debelokožci“ nego moraju znati i napadati svoje protivnike, prijetiti, lagati i ostale osobine od kojih se pošten svijet zgraža. Upravo tu stupaju na scenu, oni kojima je to prirodno okruženje – psihopati. Ovaj mentalni poremećaj karakterizira se potpunim nedostatkom moralne savjesti i savjesti te opsesijom za moći i kontrolom...Hrvatska je danas moralno devastirana zemlja, ali ne zbog onih ljudi koji su zli, nego zbog onih koji u vezi toga ništa ne poduzimaju, čak štoviše, najveći dio društva svjesno blokira promjene i sprječava one koji djeluju na njima...(Iz intervjua; izuzetno zanimljivo, važno i poučno, osobito za one kojima je životni kredo slijediti liniju Dobra i zapovjedi Dekaloga)

Opširnije:Dr. sc.T. Jurić: Psihopati u hrvatskoj politici

Hebrang - intervju

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Ponedjeljak, 14 Prosinac 2020
Napisao/la Administrator

Hebrang

Prof. dr. sc. Andriju Hebranga, ratnog ministra zdravstva koji je dao nemjerljiv doprinos u stvaranju i oslobađanju Hrvatske, hrvatski narod će pamtiti kao jednog od najvjernijih suradnika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, ali i po tragediji koju je proživjela obitelj Hebrang. Njegova oca (također) Andriju, Titovi komunisti su ubili, a njegova majka, koja nije pristala optužiti svog muža, bila je osuđena na 13 godina zatvora... (Izuzetno zanimljiv, sadržajan i inspirativan intervju s iznimnim čovjekom koji je zadužio Domovinu ne samo kao uspješan ratni ministar zdravstva, nego i kao vrhunski liječnik, znanstvenik, beskompromisni domoljub, humanist - čovjekom čije riječi imaju težinu, koje treba poslušati i pamtiti, i od koga se još dosta očekuje. Ur.)

Opširnije:Hebrang - intervju