Pitajte liječnika

Kategorija: Zdravlje Objavljeno: Srijeda, 18 Listopad 2017 Napisao/la Joomla

Indeks Članka

Poštovani čitatelji, želimo vas obavijestiti (podsjetiti) da i dalje možete postavljati pitanja liječniku. Osobito ako se odnose na područja dijabetologije, endokrinologije i opće interne medicine – onih njenih dijelova povezanih s dijabetesom. Naša e-mail adresa:  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Odgovore na vaša pitanja potražite ovdje. Vjerujemo da će poneki od njih biti zanimljivi i poučni za sve. Vodeći računa o vašoj privatnosti, nećemo isticati vaš identitet nego samo inicijale. Intervencije na vašim tekstovima bit će minimalne. Uređuje i odgovara dr. Ante Ljubičić sa sur.
 
Ako ste, možda, prema ponudi skeptični zbog toga što ništa ne košta (a što je razumljivo), sjetite se da sve najvrednije uživotu dobivamo besplatno. I da nikada ne možemo vratiti ono što smo dobili, često i nezasluženo. Ovo je jedan od takvih pokušaja. A liječnička struka nije obično zanimanje; ona je i poziv, odnosno poslanje koje nije limitirano mirovinom. Pokatkad tek ona oslobađa od onih od svakodnevnih radnih obveza i daje priliku za takve pokušaje.

Većinu odgovora na vaša pitanja možete naći i u elektronskom izdanju knjge dr. Ante Ljubičić (ovdje na stranici)
 
Iz liječnikove torbe     (tiskano izdanje je rasprodano), ili drugom proširenom izdanju pod naslovom
Liječnik vam savjetuje  istog autora, u izdanju Medicinske naklade u Zagrebu.
 
Napomena: savjeti dobiveni na ovaj način ne mogu biti zamjena za redovitu medicinsku skrb pod nadzorom izabranog obiteljskog liječnika; oni mogu biti samo dodatno uporište, odnosno pomoć u nastojanjima da se dođe do konačne dijagnoze i optimalnog terapijskog pristupa. Stoga se unaprijed ograđujemo od odgovornosti za bilo kakvu štetu koja bi, eventualno, mogla nastati zbog neodgovarajuće interpretacije dobivenih savjeta. 
 
 
Ja portret

Iz CV –a: Dr. Ante Ljubičić, internist - dijabetolog i endokrinolog, mr. sc.- medicinski fakultet, specijalizaciju iz interne medicine, postdiplomski studij i magisterij iz dijabetologije, subspecijalistički ispit iz endokrinologije i dijabetologije – sve završio u Zagrebu. Nakon višegodišnjeg rada u Sveučilišnoj klinici za dijabetes... „Vuk Vrhovac“ u Zagrebu i desetak godina u Poliklinici Sunce odlazi u zasluženu mirovinu, ali kao što se vidi i iz ovih redaka i dalje ostaje u struci, samo na nešto drugačiji način od ranijega.
 
Hitovi: 8461