Za oči i dušu (2)

Kategorija: Od prijatelja Objavljeno: Subota, 04 Studeni 2017 Napisao/la Administrator

Savica Small

Savica Zagreb, Foto: A.Lj.

Dragi prijatelji, ovo je još jedna serija vaših priloga koji otkrivaju ljepote našeg planeta Zemlje i slave djela čovjekovih ruku, uma i duha, koja je teško zamisliti bez intervencije transcendentnog koje prožima sve i upravlja svime. Ako slika kaže više od tusuću riječi onda ćete ovdje naći cijele romane. 

Prilika je to barem slikom i maštom posjetiti najudaljenije i najskrivenije predjele diljem Globusa, diviti se veličanstvenim dostignućima naše civilizacije od najstarijih vremena do danas, iz ptičije perspektive baciti pogled na vječno snježne Alpe, Himalaju i Kilimanjaro, vinuti se i u svemirske prostore, i još dosta toga što tek trebate istražiti.

Autorima svih ovih priloga, ma tko bili i ma gdje bili, sve pohvale i priznanja, jer trebalo je za sve to mnogo dara, truda i ljubavi, a vi dragi prijatelji, zaboravite na čas svakodnevne brige i uživajte u prizorima koji nadilaze našu maštu. Neka to ujedno bude i naš mali doprinos u nastojanjima da se što je moguće više osvijesti nužnost boljeg čuvanja svega onoga što nam je dao veliki Kreator. Svakako pogledajte: lijepo je i zanimljivo.

Crvena zemlja  

Oda prirodi

Veličanstvene Alpe

Mali raj

Neobične skulpture

Aleluja

Ajanta

Zimska bajka

Kako rastu

Himalaja

Ljepote Kine

Kroz Australiju

Čudesna svjetlost u noći

Tisuća otoka 

 

Kukav.jez

 

Kukavičije jezero kod Kupresa, Foto: A.Lj.

 

Hitovi: 1995