Marin Miletić: ‘Pustimo srcima da govore češće’

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Subota, 11 Kolovoz 2018
Napisao/la Administrator

docek 1 1024x682

Izvor: bitno.net
Marin Miletić: “Nekako mi se čini da Kolinda nikome nije nikako ukrala – show. Naši nogometaši su zajedno s cijelim našim društvom, uz iznimku šačice nezadovoljnika, stvarali – show. Jedini koji su htjeli ukrasti show nogometašima je politička samotepajuća elitica na zalasku koja nije htjela ispoštovati želje naših nogometaša. Oni su gledali sebe i kako ne zatalasati pozicije prema onima kojima oni sami duguju iste, prema onima koji su njihovi gospodari” (Izuzetno lijep, nadahnut, poticajan i poučan tekst kojega svakako treba pročitati. Ur.)

Opširnije:Marin Miletić: ‘Pustimo srcima da govore češće’

V. Starešina: Je li vrijeme za Oluju protiv institucionalne okupacije?

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Srijeda, 08 Kolovoz 2018
Napisao/la Administrator

Starešina Sisak 

...Naoko stanje izgleda bezizlazno, baš kao i u ljeto i jesen 1993. Ali i danas postoji rješenje. Nova demokratska Oluja, koja će osloboditi državu unutarnje institucionalne okupacije sljedbenika Erasmus Gilde. Na demokratskim izborima. I za tu Oluju Hrvatska treba strateškog partnera. Establišment je u očitom strahu. Narod je, očito, spreman. A čini se da niti potencijalni strateški partner nije nespreman.

Opširnije:V. Starešina: Je li vrijeme za Oluju protiv institucionalne okupacije?

Uz Dan pobjede

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Nedjelja, 05 Kolovoz 2018
Napisao/la Administrator

Kninzastava

               Sretan vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan branitelja!

Na današnji dan prije 23 godine, 4. kolovoza 1995. počela je završna oslobodilačka vojno-redarstvena akcija Domovinskog rata »Oluja« u kojoj su nakon četiri godine okupacije pobunjenih Srba oslobođena područja u sjevernoj Dalmaciji, Lici, Banovini i Kordunu, a omogućene su i oslobodilačke akcije u susjednoj Bosni i Hercegovini (BiH). Hrvatska vojska i specijalne policijske jedinice krenule su toga dana u 5 sati u napad duž crte od Bosanskog Grahova na jugu do Jasenovca na istoku, na bojišnici dugoj više od 630 kilometara. Hrvatske snage u istočnoj Slavoniji i južnoj Dalmaciji stavljene su u stanje pripravnosti radi mogućeg napada Vojske Jugoslavije i Vojske Republike Srpske iz BiH. (J. B.)

Opširnije:Uz Dan pobjede

Mirna Berend: Intervju

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Ponedjeljak, 30 Srpanj 2018
Napisao/la Administrator
mirna berend
Mirna Berend
 ...A vjerujem li u ljubav? Pa od nje je satkano sve što jesmo i Vi i ja; ona je moj moto i moja nit. Nema prave, ili neprave, velike, ili malo manje velike, ima samo ljubav. I zato budite ljubav koliko god možete, nema druge čarolije koja nas povezuje s drugima i sa Stvoriteljem osim ljubavi…I kad nam se dogodi najgora moguća stvar u životu, treba ostati slobodan i sretan i svoj, to je naš jedini cilj u životu. To je jako teško postići, no jedino je bitno - ostanite samo u ljubavi'. Ali kako, pita Andrea Latinović? Pročitajte u nastavku izutetno sadržajnog, lijepog i inspirativnog intervjua kojega je napravila  za portal Direktno.hr s Mirnom Berend, nekad jednim od najomiljenijih lica s naših malih ekrana.
 

Opširnije:Mirna Berend: Intervju

Dr. Ivan Bagarić: Naše srebro zlatnog sjaja...

Kategorija: Iz medija
Objavljeno: Utorak, 24 Srpanj 2018
Napisao/la Administrator

ivan bagarić 696x365 

Dr Ivan Bagarić  /Braniteljski portal/

Ovaj velebni, ne samo nogometni nego opći nacionalni uspjeh ostvarila su djeca Domovinskog rata. Njihovi očevi su bili hrvatski branitelji, prognanici, stradalnici i veliki radnici. Takvi su i oni! Na nama je odgovornost da darovano srebro pretočimo u „zlato“. Pola milijuna ljudi na dočeku je dokaz da se može. I zamalo toliko u Splitu, Varaždinu, Donjem Miholjcu, Imotskom i drugim gradovima Hrvatske. Bio je to svojevrsni referendum demokracije, ljubavi i domoljublja...

Opširnije:Dr. Ivan Bagarić: Naše srebro zlatnog sjaja...